Summer photoshoots

Joka kesä kierrämme ympäri Suomen ja kuvaamme lukuisia toimeksiantoja. Tämä portfolio on koottu aiempien vuosien kesäkierroksilla ottamistamme dokumentointikuvista. Dokumentointikuvaus sopii erityisesti kiinteistöomistajille ja muille asiakkaille, joilla on useita kiinteistöjä kuvattavana. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää kuvauspalveluistamme tai haluat tilata dokumentointikuvauksen!

Every summer we tour around Finland and photograph several commissions. This gallery consists of documentary photos we have taken during the previous summers. Documentary photoshoots are great for real estate investors and owners who want to document their portfolios. If you want to hear more about our services or order a documentary photoshoot, please do not hesitate to contact us!