Dokumentointikuvaus

Joka kesä kierrämme ympäri Suomen ja kuvaamme lukuisia toimeksiantoja. Tämä portfolio on koottu aiempien vuosien kesäkierroksilla ottamistamme kuvista. Dokumentointikuvaus sopii erityisesti kiinteistöomistajille, konsulteille ja asset managereille, joilla on useita kiinteistöjä kuvattavana. Otathan yhteyttä Andersiin (anders@kuvio.com, +358 40 551 2027), jos haluat kuulla lisää kuvauspalveluistamme tai tilata dokumentointikuvauksen!

Every summer we tour around Finland and photograph several commissions. This gallery consists of photos we have taken during the previous summer tours. Documentary photoshoots are great for asset managers, real estate investors and owners who want to document their portfolios. If you want to hear more about our services or order a documentary photoshoot, please contact Anders (anders@kuvio.com, +358 40 551 2027)!